Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Vepřová pečeně se salátem z černého kořene - 18. 06. 2021

Vysíláno:

Suroviny:

vepřová pečeně, olej, sůl, pepř, citrónová šťáva, majoránka.

Postup:

očištěné maso okořeníme a namarinujeme do oleje s citrónovou šťávou a majoránkou. Cca po

Suroviny:

vepřová pečeně, olej, sůl, pepř, citrónová šťáva, majoránka.

Postup:

očištěné maso okořeníme a namarinujeme do oleje s citrónovou šťávou a majoránkou. Cca po hodině maso grilujeme z obou stran. Dáváme si pozor na to, abychom ho nevysušili!

Salát z černého kořene:

černý kořen naložený v laku, mrkev, fazolové lusky, ledový salát, plátky grilovaných brambor, hořčičný dresink.

Postup:

veškeré suroviny smícháme s dresinkem a ihned servírujeme.

Suroviny dresink:

hořčice, olej, vinný ocet, cukr, sůl a pepř.

Postup:

dresink si uděláme v mixéru z oleje, hořčice, vinného octa, cukru a soli a pepře.