Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Pečený pstruh se špenátovým pestem - 17. 06. 2021

Vysíláno:

Suroviny:

vykuchaný pstruh, sůl, pepř, rajčata, bazalka, tymián, máslo.

Postup:

očištěnou rybu okořeníme a připravíme na pečení. Pečeme na 180 °C cca 15 min.

Suroviny na

Suroviny:

vykuchaný pstruh, sůl, pepř, rajčata, bazalka, tymián, máslo.

Postup:

očištěnou rybu okořeníme a připravíme na pečení. Pečeme na 180 °C cca 15 min.

Suroviny na grilované papriky:

olivový olej, šalotka na jemné plátky, česnek na plátky, tymián, grilované papriky, sůl a pepř.

Postup:

na pánvi orestujeme šalotku s česnekem a tymiánem, přidáme grilované papriky a okořeníme solí a pepřem.

Suroviny na pesto ze špenátu:

listy špenátu, olivový olej, parmezán, sůl, kapka vinného octa, plátky česneku.

Postup:

do mixéru dáme všechny suroviny a důkladně a rychle rozmixujeme.