Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Salát z výhonků a zeleniny s filetem ze pstruha - 11. 06. 2021

Vysíláno:

Suroviny:

Sójové výhonky, ledový salát, listy mangoldu, mrkev, bílá ředkev, ředkvičky, fazolové lusky, sezam, koriandr, červená cibule na tenké plátky, dresink ze

Suroviny:

Sójové výhonky, ledový salát, listy mangoldu, mrkev, bílá ředkev, ředkvičky, fazolové lusky, sezam, koriandr, červená cibule na tenké plátky, dresink ze sezamového oleje a sójové omáčky.

Postup:

Mrkev, ředkvičky a ředkev upravíme na spiralizéru a smícháme s ostatními surovinami.

Suroviny na dresink:

Limetová šťáva, sezamový olej, slunečnicový olej, sójová omáčka, cukr, sůl a pepř.

Postup:

V mixéru rozmixujeme důkladně suroviny do emulze.

Suroviny na rybu:

Olej, sůl pepř, vejce, škrob, limetová šťáva, sezam semínka.

Postup:

Filet z ryby namočíme do emulze z limetové šťávy a sójové omáčky s pepřem. Následně namočíme do vejce, které vyšleháme se škrobem a sezamem. Vše restujeme na pánvi.