Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Filet ze pstruha se zeleninou a brokolicové pesto - 28. 05. 2021

Vysíláno:

Suroviny:

Olivový olej, tymián, sůl, pepř, citrón, filet ze pstruha.

Postup:

Filet z ryby okořeníme a dáme na páru uvařit.

Suroviny na zeleninovou přílohu:

Brokolice,

Suroviny:

Olivový olej, tymián, sůl, pepř, citrón, filet ze pstruha.

Postup:

Filet z ryby okořeníme a dáme na páru uvařit.

Suroviny na zeleninovou přílohu:

Brokolice, mladá mrkev, fazolové lusky, kedlubna, ředkve, máslo, sůl a pepř.

Postup:

Na páru dáme podle tuhosti uvařit zeleninu tak, aby byla stále barevná a nebyla rozvařená. Přidáme sůl, pepř a případně lžíci másla.

Suroviny na pesto z brokolice:

Brokolice, parmezán, listy bazalky, pár plátků česneku, olivový olej, kapka vinného octa, sůl, pepř.

Postup:

Nejprve dáme uvařenou brokolici do sekáčku s plátky česneku. Důkladně rozsekáme. Pak přidáme ostatní suroviny a sekáme do kašoviny. Ochutnáme a podle potřeby přisolíme. Ihned servírujeme.