Grilovaný hřbet z divočáka a restovaný černý kořen - 06. 11. 2020 | 2020
Suroviny:
Hřbet z divočáka cca 1 kg, pro mix koření (rozmarýn snítka, jalovec, celý pepř, pomeranč kůra, sůl hrubozrnná – vše rozdrtíme v hmoždíři), olivový olej.
Postup:
Maso očistíme a nakrájíme na steaky, potřeme olejem a okořeníme směsí koření.
Suroviny:
Máslo, šalotka, černý kořen předvařený, pažitka, sůl a pepř.
Postup:
Na másle necháme změknout nakrájenou cibuli, přidáme předvařený černý kořen a pažitku. Vše dochutíme solí a pepřem.
Příloha:
Předvařená velká brambora, olej, sůl.
Postup:
Předvařenou bramboru ogrilujeme na otevřeném grilu z obou stran. Po ugrilování osolíme.
Česká republika