Grilované vepřové kotlety na bylinkách, pečený pastinák a duo mrkev | 2020
Epizody tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!
Suroviny:
Olej, vepřová kotleta, směs koření z (sůl, pepř, rozmarýn, tymián, česnek, cibule).
Postup:
Maso nasekáme u blány a prořízneme tenderizérem. Okořeníme a necháme cca hodinu marinovat. Pak dáme do grilu. Grilujeme cca 25 min.
Suroviny pastinák:
Pastinák, barevná mrkev, hruška, med, sůl a tymián, máslo.
Postup:
Očištěnou a nakrájenou zeleninu dáme do pánve s tymiánem, solí, medem a máslem. Přidáme oloupanou a nakrájenou hruškou. Orestujeme na pánvi.
Příloha navíc:
Pečené bramborové lupínky.
Česká republika