Filet z mečouna s košťálovou zeleninou | 2019
Suroviny:
Mečoun, olej, rozmarýn, stroužek česneku, sůl a pepř.
Postup:
Steaky mečouna okořeníme a orestujeme z obou stran s rozmarýnem.
Suroviny na pyré:
Batáty, kokosové mléko, zázvor, sůl, máslo.
Postup:
Na másle necháme změknout nakrájený závor, přidáme kokosové mléko a rozmačkané (nastrouhané) batáty. Smícháme hladkou kaši, kterou dochutíme solí.
Suroviny na zeleninu:
Máslo, tymián, květák, fialový květák, romanesko, brokolice, sůl, pepř.
Postup:
Košťálovou zeleninou rozdělíme na malé růžičky, které orestujeme na másle s tymiánem. Vše osolíme a ihned servírujeme.
Epizody tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!
Česká republika