VIP - Paella | 2023
Suroviny:Olivový olej 3 pl, kuřecí stehno 2 ks, cibule červená na kostky nakrájená 2 ks, 2 stroužky česneku, chorizo 200 g na kostky nakrájené, 1 ks červená paprika nakrájená na kostky, 200 g malých rajčat, krevety oloupané bez střívek cca 200 g, hrnek 300 g rýže na paellu, slávky cca 300 g, bílé víno 0,2 l, drůbeží vývar 0,25l , šafrán namočený, nasekaná petržel, jarní cibulka a citrón.
Postup:Na oleji orestujeme kuřecí stehna, přidáme cibuli a česnek a krevety. Vše orestujeme a přidáme slávky, červenou papriku, rajčata, šafrán a vše osolíme a opepříme. Zamícháme a zalijeme vínem a vývarem. Vaříme do vyvaření tekutiny. Pak přidáme jarní cibulku, zamícháme a dáme do trouby cca na 150 °C 25 min. Přidáme na finální produkt petržel a citrón.
Epizody tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!
Česká republika