VIP - Entrercote | 2022
Epizody tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!
Suroviny:
Nízký roštěnec 4 plátky po cca 250 g, sůl, pepř, rozmarýn, olej olivový.
Postup:
Maso si projedeme válečkem a následně okořeníme. Maso důkladně promasírujeme olejem a dáme do oboustranného rozpáleného grilu. Dejte si pozor na čas. Chceme maso středně propéct!
Suroviny příloha:
Olivový olej 4 pl, 1 ks cibule nakrájená nadrobno, česnek nastrouhaný 1 stroužek, 1 ks lilek nakrájený na kostky, chilli, drcená rajčata 0,2 l, tymián a rozmarýn nasekané nadrobno, sůl a pepř, pažitka nakrájená najemno.
Postup:
Na tuku restujeme cibuli, přidáme lilek a vše restujeme. Přidáme rajčata s nastrouhaným česnekem a bylinky. Vše necháme cca 5 min dusit. Okořeníme a můžeme servírovat! Pažitku přidáme až na talíř.
Česká republika