VIP - V páře vařený halibut | 2022
Epizody tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!
Suroviny:Halibut filet bez kůže cca 4 ks po 120 g, sůl, pepř, citrónový tymián, olivový olej, plátky limetky.
Postup:Rybu si okořeníme a dáme do napařovacího košíku.
Suroviny pod rybu:Fenykl, mangold, mrkev nakrájená na tenké plátky, mladá cibulka, ředkvičky, sůl a pepř.
Postup:Zeleninu dusíme v napařovací misce postupně tak, aby na konci tepelné úpravy byla stejně vařená.
Suroviny omáčka:Sójová omáčka kikoman 0,1 l, olivový olej 0,1 l, limetová šťáva 0,1 l, limetový list, a citronová tráva, pepř.
Postup:Sójovou omáčku přivedeme k varu a přidáme limetový list a citrónovou trávu. Přidáme olej a limetovou šťávu. Vše smícháme a okořeníme pepřem.
Česká republika