Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Chobotnicový salát

Vysíláno:

Suroviny:

Chobotnice, kořenová zelenina (mrkev a celer), cibule.

Postup:

Očištěnou chobotnici dáme do tlakového hrnce se zeleninou a dáme vařit.

Suroviny na salát:

Olivov

Suroviny:

Chobotnice, kořenová zelenina (mrkev a celer), cibule.

Postup:

Očištěnou chobotnici dáme do tlakového hrnce se zeleninou a dáme vařit.

Suroviny na salát:

Olivový olej, mrkev na kostky, česnek na plátky, cibule na kostky, řepíkatý celer na kostky, keříková rajčata na půlky, plochá petržel nasekaná, kopr nasekaný, pórek, nakrájená uvařená chobotnice, sůl, pepř, chilli a vinný ocet.

Postup:

Na pánvi orestujeme mrkev, přidáme česnek a cibuli a vše restujeme do změknutí. Přidáme řepíkatý celer a necháme krátce restovat. Takto připravený základ smícháme s ostatními surovinami. Vše okořeníme a přidáme vinný ocet. Následně můžeme podávat s čerstvě opečenou bagetou.

Pořad Tescoma s chutí můžete sledovat také na Voyo.